איטום, נזילות ורטיבות

חברת הנדסה חדשה מבצעת בדיקות לאיתור נזילות, רטיבות ואיטום לקויי בנכס ברמה יסודית ומקיפה.

הבדיקות מתבצעות על ידי שימוש במכשור טכנולוגי מתקדם ומדויק, רטיבויות שמקורן בנזילות מים עלולות לגרום לנזק בריאותי, נזק כלכלי ונזק בנראות הנכס, פעולות הבדיקה יתבצעו ללא צורך בפגיעה ממשית בנכס בשל היכולת הטרמוגרפית הגבוהה ושימוש במצלמות טרמייות שלהן כושר אבחנה של רטיבויות שאינן נגלות לעין (כלואות).

איתור נזילות , רטיבות ואיטום לקוי בנכס

בדיקת איתור נזילות ורטיבות בדירה חדשה או בדירה יד שניה כוללת: בדיקה מקיפה של גגות המבנה והתקרות בדיקה של מערכת האיטום בנכס בדיקת קירות פנימיים וחיצוניים סריקה של הצנרות ומערכת אספקת המים איתור קונדנסציה, עובש ופטריות בדיקת נזילות הנכס מתחלקת לשני פרמטרים עיקריים,בעיות באיטום שמובילות לרטיבות חיצונית הנובעת לרוב ממי גשמים או פיצוץ בדוודים והפרמטר השני הינו לאיתור רטיבות פנימית שלרוב תעיד על כשלים בצנרות הבית ופתחי המים. גם במצבים בהם הרטיבות נבעה בשל כשל באיטום החיצוני לחברת הנדסה חדשה ישנן השיטות והמכשור לאתר את מיקום הדליפה באמצעות שימוש באילוסטרציה מקומית. לאחר איתור הנזילות נמצא מקור הנזילה ובהתאם נעניק ללקוח המלצות על מומחים שיבצעו עבורם את התיקון היסודי ולחילופין הגשת דוח שעמו ניתן יהיה לגשת אל הקבלן מבצע ולדרוש את התיקון המיידי. במידה והקבלן/יזם יסרב לתקן הדוח הינו דוח משפטי לכל דבר ועניין. למידע נוסף והתייעצות עם המומחים בתחום חייגו 050-4417700 או צרו קשר מייד!

נשמח לסייע ולייעץ בכל נושא או שאלה, הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר בכל שאלה ועניין.
אנא מלאו את הטופס הבא:

לקוחות מספרים:

בדק בית

עשה עבודה מצויינת. הראה מקצועיות, ובקיאות בנושא.
5/5
יוני קורן

ממליץ מאוד היה שווה !!!

ברק עשה עבודה טובה ומקצועית בנועם וסבלנות מחירים הוגנים ונתן חוות דעת מאד מקצועית. ממליץ בחום.
5/5
יוסי נדלן נכסים

אמין, מקצוען,סבלני ותותח על!

אמין מקצועי תותח על בתחום רואה כל ליקוי הכי קטן ואמין מומלץ בחום!!
5/5
Tzipi rabinowitz

מומלץ מאוד! מקצועי ומבין עניין.

ברק הגיע בגישה מקצועית ועניינית. בדק כל קיר וכל חדר כמה פעמים, ענה בכנות לגבי ליקויים ועלותם ועזר מאוד להבין איך נכון להתנהל מול הקבלן על מנת שיגיע לתקנם.
5/5
כהן טנא דיצה

מקצועיות, יסודיות ואדיבות…

קיבלתי שרות מקצועי ואדיב מברק לוי, ביצע ביקורת יסודית ומקצועית. קיבלנו דו”ח מפורט תוך זמן קצר. יישר כוח.
5/5
מיכאל קושניר

מקצוען, קפדן ואדיב – ממליצים מאד!!!

מדוייק, קפדני, אדיב ומקצועי. נתן לנו דו”ח של 34 עמודים מפורטים כולל צילומים של כל הערה ואסמכתאות חוקיות. הסביר כל דבר בצורה ברורה ומעמיקה. מאד מרוצים!!
5/5
אירית אלון

עבודה מקצועית ויסודית

ברק עובד באופן יסודי ומקצועי , דו”ח מפורט לפרטי פרטים, ברור ובשפה הניתנת להבנה גם למי שלא מגיע מהתחום, מאפשר יצירת קשר עימו והתייעצויות גם לאחר מתן הדו”ח או השירותים אליהם התחייב.
5/5
שני וקובי ביטון

ממליץ בחום על ברק מקוצועי יסודי ואדיב

ממליץ בחום על ברק מקוצועי יסודי ואדיב
5/5
אלון פיין

חברה רצינית. שירות מצוין

בדקו לי 2 דירות. כיף לעבוד איתם. נחמדים מקצועיים מדויקים.
5/5
ברוך סטיר

ממליץ בחום על בדק בית של ברק

ברק מקצועי מאוד ולא מפספס דבר והכי חשוב – מסביר בדיוק איפה, מה ואיך צריך לתקן ולא סתם כותב דו”ח כלאחר יד. גם המחיר הוגן מאוד. ממליץ בחום!
5/5
עומרי ש

מקצועי, סבלני ואדיב

היה מאוד יסודי וביצע בדיקה מושקעת. שירות מקצועי ואדיב.
5/5
אורי גל

מקצועי, אמין ושירותי. ממליץ ביותר!

מקצועי, אמין ושירותי. ממליץ ביותר!
5/5
אייל

מקצועי, אמין ושירותי

ברק הגיע בזמן, הסביר על התהליך וביצע את העבודה ללא רבב. לאחר כל הבדיקה הסביר ופירט על הממצאים. פשוט מומלץ
5/5
אלעד בן-דוד

נעים, זמין ואדיב

לברק הגענו דרך המלצות ובצדק ברק מבצע בדיקה ברצה הכי גבוהה שיש עם המכשור הכי מדוייק נעים, זמין ואדיב מומלץ בחום
5/5
צופית מוסלוי

מקצועי ואמין

בעקבות המלצות מרוכשים הגענו לברק הלוי, השירות היה מקצועי מאוד, הבדיקה היתה עד לפרטים הקטנים, ברק הגיע מאורגן, הדו”ח ליקויים מפורט כולל תמונות . בקיצור ממליצה מאוד!!
5/5
ליאת כהן

ברק היה מאוד מקצועי. אנחנו מאוד מרוצים מהשירות שקיבלנו.

ברק היה מאוד מקצועי. הוא עבר על כל הדירה ונתן לנו עצה חשובה בקשר לזכויות שלנו. לאחר הבדיקה קיבלנו דוח מפורט ומדוייק. אנחנו מאוד מרוצים מהשירות שקיבלנו.
5/5
קרן גבאי

מומלץ בחום מניסיון

ברק הגיע אלינו לביצוע בדק בית בדירת תמ”א. עבר על כל הדירה באופן יסודי ואף הסביר לנו מהם הליקויים ומה ההמלצות שלו. הדוח שקיבלנו היה מפורט ומובן גם לנו.
5/5
ורד מתיאן

מאוד ממליצה!!!

ברק מאוד מקצועי סובלני . שמחתי שבחרתי בו ממליצה בחום
5/5
נטלי גלקין שרעבי

ממליץ על ברק הלוי

ברצוני להמליץ על ברק הלוי בחור רציני, ואמין עשה לי בדק בית לדירה לפני קניה , מצא לי המון ליקויים שנסתרו מעייני ועזר לי להוריד את מחיר הקניה והסביר לי את כל הליקויים ועלויות המחיר שנתן גם היה לשביעות רצוני לסיכום ממליץ בחום!!!
5/5
רותם עמירם

ממליץ בחום על ברק! איש נעים, ישר, אמין ומקצועי מאוד.

ממליץ בחום על ברק. איש נעים ישר ואמין. מקצועי מאוד – שם לב לכל פרט. מגיש דוח מסודר עם תמונות והמחשות של הליקויים. חובה לכל בעל דירה לפני מסירה!
5/5
הראל